30/05/2016

Més de 3000 persones celebren el 120è aniversari de l’Espinaler a Vilassar de Mar

L’empresa maresmenca celebra el seu 120è aniversari a la plaça de l’Ajuntament de Vilassar de Mar amb una gran festa i un vermut solidari que aplega més de tres mil persones. 

A l’acte hi han assistit més de tres mil persones que han volgut recolzar la iniciativa solidària de la coneguda marca de productes per a l’aperitiu. Un vermut solidari, venut a tiquets de 3 euros, el benefici del qual anirà destinat al Casal dels Infants de Barcelona i al Casal de Curació de Vilassar de Mar, ha regnat l’acte festiu en el que s’hi han citat les quatre generacions de la família Tapias.

Vermut Solidari

Vermut Solidari

L’acte ha començat amb el concert del grup d’havaneres femení, Les Anxovetes, que han amenitzat el matí, fent fins i tot una versió d’una de les seves cançons relacionant-la amb Espinaler. Mentre els més petits gaudien d’atraccions i de tallers de manualitats amb temàtica de l’Espinaler, els més grans gaudien d’un vermut format per un combinat de conserves, vermut i patates. A continuació el grup de percussió local, els Ssstrèpits han fet ballar els presents amb un espectacle a ritme de batucada.

Activitats infantils

Activitats infantils

Batucada Ssstrepits

Batucada Ssstrepits

 

 

 

 

 

 

A l’hora dels parlaments, l’alcalde del poble, Damià del Clot, ha destacat la importància que té per a Vilassar de Mar l’empresa dirigida per la familia Tapias: “és un honor preguntar pel territori si coneixen Vilassar de Mar i que sempre se l’associï amb l’Espinaler” i ha esperonat a Tapias a “seguir treballant amb el mateix rigor per tal que siguin cada dia més els països d’arreu del món els que puguin gaudir dels productes Espinaler i de la tradició de fer el vermut”. Actualment, són més de 30 els països als que Espinaler exporta els seus productes.

Miquel Tapias i Damià del Clot

L’alcalde de Vilassar, Damià del Clot, saluda a Miquel Tapias

Per la seva part, Miquel Tapias, actual gerent de l’empresa i quarta generació de la família Tapias al front de l’Espinaler, ha destacat els valors que el seu pare, Joan Tapias, va inculcar-li de jove: “la qualitat per bandera. No enganyis els demès que t’enganyes a tu mateix”, pal de paller que ha permès a l’empresa arribar als 120 anys d’història. Així mateix, Tapias s’ha mostrat molt satisfet de la feina que els seus fills, Miquel i David Tapias, cinquena generació, realitzen a l’empresa arrel del relleu generacional que s’està produint actualment.

Al final de l’acte, Miquel Tapias, ha demanat la presència a l’escenari de les quatre generacions de la família Tapias presents a l’acte: Ventureta Roldós, mare de Miquel Tapias; Maria del Valle, la seva dona; David i Miki Tapias, fills, i Biel i Pol Tapias, néts de l’actual gerent, per tal de fer la fotografia de família.

4 generacions de la Família Tapias

4 generacions de la Família Tapias

Així va ser el vermut solidari del 120è aniversari 

Foto: Espinaler